30. Blog Nieuw-Zeeland: En dan hebben we de foto’s nog …

 

23-02-2023

Do small things with great love.

M’n laatste blog, voorlopig. Ik ben weer thuis en heb een aantal mensen weer gezien en gesproken. De Key-Keepers (sleutelhouders van m’n appartement) heb ik weer mogen omarmen en live kunnen spreken in plaats van via een videocall. Tijdens mijn roadtrip was een videocall op verschillende momenten ook goed en plezierig, maar live is beter.

Tja, en dan hebben we de foto’s nog. Wat doe ik daarmee? Tijdens mijn roadtrip ontstond bij mij het idee om er twee fotoboeken van te maken:

  • Een met het verhaal en de belevenissen, ge├»llustreerd met treffende foto’s. Dit boek is gebaseerd op de blogs.
  • Een met de meest mooie foto’s, de plaatjes dus, waarschijnlijk ingedeeld naar thema en met een enkele tekst erbij van datum, locatie en omstandigheden.

En mocht dat mogelijk zijn, dan zal ik die te zijner tijd digitaal met jullie delen. Als allerlaatste blog, blog nummer 31.