02. Blog Nieuw-Zeeland: Slapen in Singapore

 

21-11-2022

De eerste etappe op weg naar Nieuw-Zeeland heb ik afgelegd, de vliegreis naar Singapore. Na een bijzonder voorspoedige reis (NB, ik had een rij van drie stoelen geheel voor mijzelf terwijl het vliegtuig vrijwel vol zat ­čśÇ, eigenlijk gewoon een asociale luxe) ben ik mooi op tijd geland in Singapore. Hier heb ik een tussenstop met hotelkamer om even bij te slapen voordat ik vanavond de volgende vlucht naar mijn eindbestemming Nieuw-Zeeland neem. Want hoewel ik best wel slaap in het vliegtuig, zijn het tijdsverschil, de onrust en het rumoer van het vliegen zelf en de korte nacht voor mijn vertrek en na het zeer gezellige etentje met de Key-Keepers van m’n appartement toch wel ingredi├źnten om alles bij elkaar wat slaap tekort te komen. Voordeel is van zo’n overnachting is ook dat ik morgen niet volledig gaar en verreisd in Auckland aankom waar ik direct mijn auto ophaal die de komende drie maanden mijn ‘huis’ en ’thuis’ zal zijn.

 

Je kunt mijn route en belevenissen volgen via de blogs op mijn website. Daar post ik regelmatig een nieuwe blog met een paar leuke foto’s. Wil je mij op elk moment en elke plaats kunnen volgen? Gebruik dan deze link via PolarSteps, www.polarsteps.com/PoulGelderloos.

 

NB, nog een berichtje voor het ‘dievengilde’, tijdens mijn verblijf in Nieuw-Zeeland is mijn woning bezet. Je kunt er dus niet ongestoord je slag slaan ­čśü.